Recent Search Keywords
img
img
img
img
img
img

Mount Hawthorn

To create a colourful living splash back covering a hot colourbond fence. This piece was designed to emulate coral and is a beautiful feature when lit up at night.

LOCATION:

Mount Hawthorn

CLIENT:

DATE OF INSTALLATION:

December 2015

CATEGORIES :

Residential

PROJECT BUDGETS :

more projects

image description

The Furniture Gallery

Retail
image description

Floreat

Residential
image description

ECO Outdoor

Retail
image description

Scarborough

Residential
image description

Maylands

Residential
image description

North Perth

Residential
image description

Melville

Residential
image description

Slurp

Cafe/ Retail
image description

Mount Hawthorn

Residential
image description

Mount Hawthorn

Residential
loader